17 Eylül 2010 Cuma

GALATASARAY HABER

Sakatlığına rağmen Sabri'nin Almanya ve Azerbaycan maçları için de milli takıma çağrılabileceği iddia ediliyor.

17 Eylül 2010
Yine aynı tehlike!
Sabri, iyileştikten sonra doğru düzgün idmana çıkmadan Kazakistan ve Belçika karşısında Milli Takım formasını giymişti. Galatasaray yönetimiyle federasyon bunun üzerine karşı karşıya gelmişti.
Sabri, kalçasından tekrar sakatlandı ve yaklaşık 3 hafta oynayamayacak. Başarılı savunmacının beklenenden hızlı iyileşmesi durumunda, 8-12 Ekim tarihlerindeki Almanya ve Azerbaycan karşılaşmalarının kadrosuna çağrılması gündeme gelebilir.
Rijkaard’ın daha şimdiden buna kesinlikle karşı çıktığı ve son yaşanan sakatlığı da Sabri’yi gerekli kondisyonu kazandırmadan sahaya süren Hiddink’e bağladığı öğrenildi.
ADNAN POLAT DA YAKINDI
Adnan Polat, sarı-kırmızılı takımda sakatlık nedeniyle takımdan bir süre daha uzak kalacak olan Sabri’nin, daha önce geçirdiği sakatlıktan sonra gerekli kondisyon yüklemesi yapılmadan milli takıma çağrıldığını ve bu konuda teknik direktörleri Frank Rijkaard’ın serzenişte bulunduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:
“Nitekim de haklı çıktı maalesef. Keşke haklı çıkmasaydı. Şimdi yine sağ kasığındaki yırtık nedeniyle 3 hafta tedavisi sürecek. Bir iki hafta da kondisyon yüklemesi sürer. Bu bizim için şanssızlık, çünkü Sabri iyi bir performans sergiliyordu. Fakat onun yerinde oynayabilecek en az 2-3 tane arkadaşımız var. Onların da bu şansı iyi kullanması lazım.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder