30 Eylül 2010 Perşembe

Elano gidiyormu


Galatasaray'ın Sambacısı hiç bir açıklama yapmadan ülkesine gidince, söylentileri de arkasında bıraktı. 'R.Kazan'a transfer olacak, eşinden ayrılıyor, küsüp kaçtı' öne çıkan iddialar arasında
Son günlerde Galatasaray'da en çok konuşulan 'Ne olacak bu Elano'nun sonu?' konusunda
yeni iddialar ortaya atıldı. Brezilyalı yıldızın, apar topar ülkesine gidişi için Lincoln benzetmeleri yapılıp, 'Bir daha dönmez' hükümleri verilirken, yönetim de 'Ailevi nedenler gitti' diye soyut bir gerekçe göstermişti. Daha sonra Brezilyalı yıldızın, boşanmak için ülkesine döndüğü iddiaları ortaya atıldı. Ancak somut bir açıklama olmadığı için dedikoduların da arkası kesilmedi.

ZENİT DEVREDE!
TEKNİK Direktör Rijkaard ile yıldızı barışmayan ve kadroda yer bulamayan Elano'nun, Rubin Kazan'a gitmek için ülkesine döndüğü ve transfer görüşmelerini orada yürüttüğü de ifade ediliyor. Bu arada bir başka Rus ekibi Zenit Petterbourg'un hocası Spaletti'nin de Elano hayranı olduğu ve transferi için ısrar ettiği öne sürülüyor. İddiaları güçlendirmek için de, Zenit'in daha önce de bu oyuncuyu almak istediği hatırlatılıyor. Bilindiği gibi Galatasaray'da Rijkaard ile arası iyi olmayan Elano son maçta Büyükşehir Belediyesi karşısında yedek kulübesinde beklemiş, oyuna girmek için uzun süre hazırlık yapmasına rağmen alınmamıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder