30 Eylül 2010 Perşembe

F.Bahçe ile zirveye oynarız

''F.Bahçe ile zirveye oynarız..''



Serkan, GS TV'de yaptığı açıklamada, ligde geçen yıl ön planda olan takımların bu yıl da aynı ivmeyi koruduklarını, ligin gidişatının Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve
Bursaspor'un elinde olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Anadolu takımlarının da çıtayı yükselttiğini kaydeden Serkan, ''İyi futbol oynuyorlar, şu an hiçbir deplasman kolay değil. Her takım birbirini yenecek güçte. Ligin sonunu kestirmek zor ama ben Galatasaray ve Fenerbahçe'nin zirveye oynayacağını düşünüyorum'' diye konuştu.

-''KARABÜK ZOR BİR DEPLASMAN''-
Sahanın kötü olmasının pas yapan bir takım olarak kendilerini olumsuz etkilediğini anlatan Serkan, ''Kardemir Karabükspor deplasmanında da aynı sıkıntıyı yaşayabiliriz. Zor bir deplasman'' dedi.

Serkan, rakiplerinin şu an ligde iyi bir performans sergilediğini ifade ederek, ''Etkili oyuncuları var. Özellikle iç sahada nasıl oynamaları gerektiğini biliyorlar. Galatasaray'a karşı oynayacak olmaları da ekstra bir motivasyon'' diye konuştu.

-''DAHA DA İYİ OLACAĞIM''-
Galatasaray'a 18 yaşında geldiğini ve İstanbul'da ailesinden ayrı yaşadığını kaydeden Serkan, ''Bunun zorluğunu yaşadım. Gün geçtikte daha çok alışıyorum ve bu da performansıma pozitif olarak yansıyor. İlerleyen günlerde daha da iyi olacağımı düşünüyorum'' dedi.

Hayalinin Galatasaray'da sürekli oynayan biri olmak olduğunu kaydeden genç futbolcu, (A) Milli Takım'da da oynamak istediğini, Türkiye'deki vizyonunu tamamladıktan sonra da Avrupa'da oynamak istediğini ifade etti. İngiltere Ligi'nin hayallerini süsleyen lig olduğunu belirten Serkan, Arsenal'da forma giymek istediğini söyledi.

-''RİJKAARD'IN ÖZGÜVENİ ÇOK FAZLA''-
Serkan Kurtuluş, teknik direktörleri Frank Rijkaard'ın güçlü bir duruşu olduğunu ifade ederek, ''Rijkaard'ın gerçekten özgüveni çok fazla. Böylesine özgüveni olan birinden size güven verecek konuşmalar geldiğinde, ister istemez bu da performansınıza yansıyor'' dedi.

Serkan, ''Ön liberoda da görev alıyorsun. Sen hangi mevkide daha verimli olabileceğini düşünüyorsun?'' şeklindeki soruya, ''Şu an sağ bekte verimli olabileceğimi düşünüyorum'' diye yanıt verdi.

Aynı mevkide oynadıkları Sabri ile aralarında tatlı bir rekabet olduğunu belirten Serkan, Galatasaray'da gelmiş geçmiş en beğendiği oyuncunun Gheorghe Hagi olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder