8 Ekim 2010 Cuma

G.Saray'dan sosyal sorumluluk projesi

G.Saray'dan sosyal sorumluluk projesi..

Galatasaray Kulübü, sosyal sorumluluk projesine imza atarak, Güneydoğu illerinde kadına yönelik şiddete karşı çalışmalarda bulunan ''KAMER'' derneği ile işbirliğine gitti ve maddi kaynak yaratmak için GS Store'larda çanta satışa çıkardı.
Sarı-kırmızlı kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray Pazarlama A.Ş. ile KAMER arasındaki işbirliği çerçevesinde, KAMER'in hazırlattığı file çantaların bugünden itibaren GS Store'larda satışa sunulduğu ve elde edilecek gelirin derneğe aktarılacağı vurgulandı.

''Evrensel düşünüp yerel çalışmayı ilke edinen KAMER, özellikle Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki illerde binlerce kadına ulaşan ağıyla, onların ve yakın çevrelerinin hayatında farkındalıklar yaratmaya devam ediyor. Galatasaray taraftarları için hazırlanan file çantalar, vakfın (Kadın Girişimciliği Projesi) kapsamında yer alan ürünler arasında. Tamamen doğal malzemeler kullanılarak kök boyalar ve el emeğiyle hazırlanan çantalar, titiz ve uzun bir çalışmanın sonucu olarak ortaya çıkıyor'' denilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
''Galatasaray Kulübünün sosyal sorumluluk projelerini destekleme politikası kapsamında tüketiciye ulaştırılacak bu özel ürün, daha önce evinin dışında çalışmamış, para kazanmamış kadınlar tarafından üretiliyor. GS Store'larda satılmak üzere hazırlanan çantaların yapım süreci, ham ipliklerin tencerelerde Galatasaray bordosu rengi tutturulana kadar farklı oranlarda kök boyalarla defaten kaynatılarak başlıyor. Ürün rengi tutturulduktan boyama işini bir kadın, örme işini diğer bir kadın ve dikim işlerini ise bir başkası yapıyor. Günlerce süren emekle hazırlanan ürünlerde kar marjı yok ve maliyet dışındaki kazanç direkt olarak bu çantaları üreten kadınlarla paylaştırılmakta. Siz de file çantalardan edinerek bu farkındalığı elinizin, kolunuzun altında hissedebilir, eşinize dostunuza hediye ederek hem doğallığı hissedebilir, hem de kendini ve çevresini geliştirmek isteyen kadınlara kanal açmış olma onurunu bizlerle paylaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder